------------------------------------------
▶▶▶▶ Injustice: Gods Among Us ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Injustice: Gods Among Us IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ чіти генератор кристалів ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Injustice: Gods Among Us 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Я хочу купити один персонаж і не можу підсакжити, коли їх можна купити
Фігня графіка фу та ше й сюжет фігня
Тільки зайшов в гру пише, що я вже завершив завдання на Arkham Night, хоча я його вперше. Виправити до 24.12.2015
Injustice: Gods Among Us Laga laoqThe Way Home - Pixel Roguelike Action azjhгра супер...один мінус я до старості не збираю ез реальності на нормальних гравців (
Не прикольно коли загрузка не йде
Після виходу останнього випробування заблокували всі сюжетні битви, що робити?
Виправте
Такооооое га....но
гра суперино чому не зберігаються
До розробників : чому випробування тижня не змінилося? Я пройшов усі випробування із класичним скорпіоном! Змініть його
Безсмертні трохи краща
Я пройшов усі карити і мені обновилася гра
Injustice: Gods Among Us მძაფრსიუჟეტიანი ogiiГра супер но вибиває без збереження буквально каждую хвилину.іспрафте плиз...
Дуже погано. Купа насильства і бійок.
Довго грузить.Після бою викидає.
не можу зайти на свій обліковий запис, хочеш, щоб я весь перший гравець
Ну незнаю 🤔 гра не погана
Ну, несправедливість все ще одна з моїх найкращих ігор, але зараз це дуже засмучує, коли справа доходить до покращення моїх персонажів у прориві... і тепер вона продовжує конфліктувати з іграми Google Play
Injustice: Gods Among Us Laga stjБудь ласка, просто додайте Чорну Канарейку. Це буде ідеально
Я по грала на приставці це так круто ну і на телефоні теж класно ну мені подобається 💛💛💛💛 сердечка для вас
Дуже класна гра
Ігра почала віснути після поєдинку,рік без глюків а тут глюкі,що так?
Кккккккккклллллаааааааааааасссссссссс
Гра гра но щоб можна було грати в онлайні просто вікідує виправити тому я вас ставлю 3 а як виправите дам 5
Після оновлення дуже гальмує хоча планшет неслабий!ісправьте
Просто супер гра вибиває неуспіваю зайти як вона вибила ставлю 2 із 5
Дуже жостка
Начало глючить, а після переустановки пропалі досягнення та персонажі (
Люблю роблю ьтиб
Офігенна гра.
глючит, не можу пройти режим виживання. пише пройти навчання а в той час бетгел, який дає 1 енергію на сперудар, і на завданнях набирає енергію для суперудара далі не можу пройти
Крута гра
не грузить якого фіга
Xperia Lt 26 вилітає.
Injustice: Gods Among Us 액션 bmcv👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Жаааааах після 4 місяців гри викинуло... І ВСЕ видалирся ніяких досягнень не збереглось. Нібі перший зайшов. Я помітив що це не тільки у мене. Так що тут є проблема адмінів.
Хай руский або український язык добавлят
Це гімно не працює Вікідає
1) При онлайн битвах часто викидає з гри. Битву длинной 7 матчей взагалі не запускає. Битвы по 1 і 3 матча нормально працюють. Где-то хто-то прошарився при створенні гри! 2) Добавьте Зума в гру! 3) Зробіть можливість конвертувати розові кристали в будь-які інші, або вони у великій кількості в іграх не потрібні! !!! ВЕРНИТЕ РЕГЕНЕРАТИВНИЕ СПОСОБНОСТИ НАБОРА LEX CORP!!!!
Вилет вилет і ще раз вилет гри постійно вилетає
чому викидає чому
Injustice: Gods Among Us Akcja xqk