------------------------------------------
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ кодовете увеличават парите ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Burrito Bison: Launcha Libre 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Мразя рекламите да се забиват в гърлото ви, за да постигнете реален напредък, трябва да плащате за гледане на реклами
Беше добра игра, но в 5-та врата играта автоматично се рестартира и загубих всички изядени торти
Той е балансиран и ако имате малко време, можете да стигнете дотук е малко по-късно и рекламите са по избор
Теглете без да мислите!😎😎😎😎
Играта е яка ам я опвайте да става още пи яка
Спомням си, че играх това преди години на моя компютър като дете! И сега е идеален за мобилни устройства! 💓 Толкова се радвам за този шанс да се насладя отново на Burrito Bison и за всички, които работиха усилено, за да го направят още по-забавно този път. Рекламите не са натрапчиви, изборът да гледате реклама ще ви даде страхотни награди и в нито един момент играта не се опитва да ви подтикне към покупка. Не би трябвало да е възможно да се постигне съвършенство, но вие го направихте. Тази игра става само по-очарователна, забавна, вълнуваща и пристрастяваща и сега мога да я взема със себе си навсякъде. 🤸 Поздравления! Да живее Burrito Bison! 🌯🐂🌟
Gg
дааа още
Burrito Bison: Launcha Libre Arkada hgwdКогато започнах да играя тази игра преди по-малко от 24 часа, тя работи добре. Сега големите черни кутии покриват всички интерактивни елементи на играта. Изпратих имейл до поддръжката, за да се надявам да разреша проблема, но не мога да дам по-високи резултати, докато проблемът не бъде разрешен.
Толкова забавно!
Започна добре, но сега се срива след почти всички реклами
Тази игра е много яка изтеглетесия
Играта е толкова готина
Толкова луд и пристрастяващ. Бързо темпо и възнаграждаващи надстройки. Толкова глупаво и забавно
Тази игра е страхотна, много е забавна, но имам проблем с текстурите по някаква причина текстурите няма да се зареждат върху мечките и не мога да видя каква мечка удрям или кацам
Da mi golapa we
Най-яката игра постоянно я играя
Burrito Bison: Launcha Libre ארקייד rbibЗабавлявах се като играя на по-старата версия, но в играта има много по-вълнуващи елементи. Оценявам, че няма милион реклами като повечето игри за приложения, а само няколко реклами, които не са необходими, за да дават допълнително предимство за бонус.
Това е много вълнуваща и забавна игра и вероятно е наистина добра игра за всяка възраст!
Много бъгове, малко скучни в края, няма ново ниво на ниво
Една от най-добрите игри, които съм играл като timepass. Приковава те.
Прекарах толкова много време в тази игра. Сега пристрастията ми са толкова високи, че играта вече не създава стена. Просто продължавам да летя безкрайно, няма шанс да спра. Забавлявах се преди, но това е грешка, която спира шоуто.
Всеки друг път, когато играя играта, много от фигурите са затъмнени с черна кутия върху някои от фигурите. Досадно е. Изчезва само след като трябва да рестартирам или деинсталирам играта. Жалко е, защото играта е готина
Той се срива и нулира при няколко стартирания. Получената сума намалява с времето, така че изглежда като скучно смилане.
Това е страхотна игра и не е заплащане за печалба, дори ако трябва да гледате реклами за награди. Играта е по-скоро ИГРА за победа, което прави играта по-ценна. Единственият ми проблем е, че напоследък играта ми заменя някои спрайтове с чисти черни кутии, например Piniatas, специални елементи и специални дъвки. Бих деинсталирал и инсталирал отново, но не съм сигурен дали прогресът на играта е запазен в моя профил.
Играх тази игра преди години. Тогава не са изисквали толкова много пари, за да се играе тази игра. Но като цяло е хубава игра
Игрите са хубави, но виждам грешки. Получавам черни кутии вместо бонуси в играта. Не можете да разберете какво е какво, докато играете. Моля, разгледайте го
Потенциално страхотно продължение на флаш игрите, разочаровано от изключително забавената печалба на пари, наистина се чувства като да вземете обикновена игра и да я разтегнете двойно. Без съмнение, за да продадете по-скъпи кутии за плячка. Да не говорим, че няколко пъти сега бягането ми просто ме спря, когато бях на път да завърша, ограбвайки ми парите, които спечелих, и ме превключи незабавно към следващия герой. И така, бъги, бавна версия на стара флаш игра, пълна с кутии за плячка. Не страхотни момчета.
Страхотна игра, една от любимите ми. За съжаление трябва да го изтегля отново всеки път, когато искам да играя, защото приложението никога не се отваря втори път.
Пристрастяващ и някак нежен. Бих й дал по-висока оценка, но играта се срива постоянно в края на серия, което е доста разочароващо, когато е особено ценно изпълнение.
добра игра. странно нулиране от време на време. Наслаждавам се на спокойна част от играта. ако не играя няколко дни, нищо не ми липсва.
Бих казал, че като цяло е доста добър, но имах бъг в зоната на разрива, когато карам слепващия червей и вземам мега мола точно в края и когато имам бомба с лют червен пипер, това блокира играта, защото от диаманта ме взриви извън стената на тортата, лютата бомба не го регистрира и ме взриви също и меко ме заключи
Това е много фенска и лесна игра, мисля, че всяко дете ще хареса това. Правя го и съм виждал YouTubers да играят това. Като цяло е много забавна игра.
Bahahahsgsh
Правех толкова добър разработчик. Защо wasbi се рестартира, аз просто победих готварската машина. Искам напредъка си или ще запазя тази звезда
Ужасно, че третият опонент не можеше да го и дори не можах да го ударя и продължавах да получавам такораци и те не спираха и продължавах да губя скорост, пропуснах много лепени мечки
Преди беше добре. Последната актуализация причини много грешки, включително черни квадратчета вместо неосновни дъвки и замръзване.
Burrito Bison: Launcha Libre Arkada ozoСупер забавно, но синхронизирането с Google play е нарушено на множество устройства. Бутонът просто не прави нищо, което е тъжно.Бих искал да играя на няколко устройства.
всички герои са скрити в черни екрани, но все пак го харесват
Изслушай ме. Burrito Bison: Launcha Libre е най-добрата игра изключително за мобилни устройства. Тази трета част от Burrito Bison има инкрементални игри, направени правилно във всеки възможен начин. Никога не остарява. Мога да взема и да играя във всяка ситуация. Тази игра ми донесе толкова много радост през годините, наистина се надявам някой ден да не я свалят от Google Play Store. Игра 10/10. Купувайте всичко. Купете пакета за фиеста, скъп е, но мега си заслужава! (Въпреки че не съм го купил...)
Мн яка игра
Portal Knights הרפתקאות kfkv